Uitvaart regelen Afscheidsdiensten
Afscheidsdiensten

Uitvaartplanner De Polder staat garant voor een persoonlijk en waardig afscheid. Als Sereni Uitvaartplanner begeleiden we je doorheen het proces en nemen we je bij de hand, stap voor stap. Samen geven we vorm aan het afscheid. We zoeken met jou naar nieuwe rituelen die helen en veerkracht geven. We starten met een gesprek om zo alle nodige inbreng te verzamelen zodat jullie een afscheidsdienst kunnen regelen met oog voor detail. De wensen van zowel overledene als nabestaanden worden door ons vertaald. Hieronder vind je meer informatie over welke soort uitvaartdiensten wij aanbieden.

Contacteer ons

Over De Polder

Afscheidsdiensten
  1. Kerkelijke dienst
    Een christelijke plechtigheid wordt voorgegaan door een priester, diaken of gebedsvoorganger. Wanneer een priester voorgaat, kan je kiezen voor een uitvaartliturgie met eucharistieviering of voor een gebedsdienst. In een gebedsdienst met diaken of gebedsvoorganger is er ruimte voor het levensverhaal van de overledene en enkele getuigenissen. Een bijbellezing, een moment van bezinning en een gebed sluiten de plechtigheid af.
  2. Neutrale dienst
    Een neutraal afscheid kan zelf samengesteld en gepersonaliseerd worden door de familie van de overledene. Wil je graag de plechtigheid aankleden met (live) muziek, zang, eigen teksten en beelden? Wij regelen het voor jou. Bij De Polder helpen we je graag met de voorbereidingen en zorgen we er samen met jou voor dat er op een persoonlijke manier afscheid kan genomen worden van de overledene.
Afscheidsdiensten

Audio & beelden

Tijdens een afscheidsplechtigheid kunnen muziek en beelden doen wat woorden soms niet altijd kunnen. Ze bieden hoop, steun en troost. Bij uitvaartplanner De Polder stellen we een dienst samen met de muziek, foto’s en sprekers die gekozen worden door de nabestaanden of overledene (indien vastgelegd in een wilsbeschikking). Verder helpen wij je graag ook met suggesties naar je zoektocht om de passende muziek te vinden. Ook werken wij nauw samen met muzikanten en zangers, die live de plechtigheid een extra dimensie kunnen geven. Daarnaast kunnen we ook mooie fotoreportages aanbieden van de uitvaartdienst zodat de familie steeds een blijvende herinnering aan het afscheid van hun dierbare heeft. Of zelfs een workshop voor kinderen.

We helpen je ook graag met
Afscheidsdiensten

Verzorgd Rouwdrukwerk

Elke dag werkt een vakkundig en creatief team met passie samen aan rouwkaarten die je raken, met illustraties, beelden, …. Wij maken jouw rouwbrief en rouwbericht persoonlijk.

Meer info

Afscheidsdiensten

Troostartikelen

Uitvaartplanner De Polder biedt diverse mogelijkheden aan troostartikelen, gemakkelijk online te bestellen. We helpen jullie graag bij een keuze.

Meer info

Afscheidsdiensten

Administratieve bijstand

Na de uitvaart laten we je bij uitvaartplanner De Polder niet los en zijn we er om jou te steunen. Wij bieden bijstand op zowel administratief, fiscaal en emotioneel vlak.

Meer info

Troostattentie.be Omdat de liefde niet sterft.