Uitvaart regelen Administratieve bijstand
Administratieve bijstand

Uitvaartplanner De Polder biedt bijstand op zowel administratief, fiscaal en emotioneel vlak.

Administratieve bijstand

Administratieve verplichtingen na het afscheid zijn onvermijdelijk. Om je te begeleiden bij de afhandeling van alle administratieve en fiscale formaliteiten hebben we een stappenplan ontwikkeld dat ter beschikking is via: mijn.sereni.be
Na het beantwoorden van enkele vragen lijsten we voor jou de taken op die moeten worden uitgevoerd in één handig overzicht.We kunnen je weliswaar ook bijstaan bij de praktische uitvoering van deze stappen.

Fiscale bijstand

Fiscaliteit is onlosmakelijk verbonden met een overlijden. Wij helpen je bij de aanvraag van de nodige attesten om aangifte van erfbelasting mogelijk te maken. Verder staan we je ook bij om je successieplanning op te stellen en kunnen we voor jou de erfbelasting berekenen.

Rouwbegeleiding

Na het verlies van een dierbare kan het moeilijk zijn om het verlies te verwerken en je leven weer op de rails te krijgen. Een professionele begeleiding door een erkende rouw psycholoog kan je hierbij helpen. Uitvaartplanner De Polder kan steunen op het brede netwerk van hulpverleners binnen het Sereni netwerk.

Heb je nood aan professionele nazorg of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Barbara Drieghe, de nazorgconsulente van Sereni, om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Contacteer ons

Troostattentie.be Omdat de liefde niet sterft.